Facturarea, inclusiv emiterea de facturi in sistem simplificat, este una dintre operatiunile care a suferit clarificari importante odata cu modificarea Codului fiscal prin OG nr. 15/2012. Noile reglementari privind facturile simplificate, adica acele facturi care contin mai putine elemente decat sunt necesare in mod obisnuit in asemenea documente, se vor aplica de la 1 ianuarie 2013, scrie AvocatNet.
Codul fiscal a fost modificat prin OG nr. 15/2012 publicata in 29 august. Actul normativ modifica printre altele si art. 155 din Codul fiscal care contine regulile privind facturarea.

In ceea ce priveste facturile simplificate (acele facturi care contin mai putine elemente obligatorii decat facturile obisnuite), OG nr. 15/2012 a clarificat situatiile in care aceste documente pot fi emise, dar a adaugat si elemente noi care trebuie completate in ele din 2013.

Citeste mai mult despre ce informatii nu mai trebuie sa le scrii pe facturi in AvocatNet.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri