„Orice persoana poate raporta simplu si anonim pe www.piatadespaga.ro ce mite a dat si unde si chiar si unde a mers fara spaga, desi la inceput credea ca altfel nu se poate. Este momentul sa lasam ipocrizia la o parte si sa admitem ca, in Romania, multi oameni iau si dau spaga pentru rezolvarea problemelor personale sau ale familiilor lor”, a declarat Codru Vrabie, presedintele Asociatiei EPAS si initiatorul proiectului.

„Traversam o perioada grea, de criza, si credem ca atat firmele, cat si persoanele fizice pot face economii serioase din bugetul companiei sau al familiei doar consultand acest site”, a mai spus presedintele Asociatiei EPAS.

„Proiectul este gandit sa arate harta celor mai mici spagi din Romania si sa functioneze in asa fel incat cei care cer cele mai mari spagi sa fie scosi de pe piata daca nu-si reduc pretentiile”, a adaugat Codru Vrabie.

Orice roman poate intra si raporta pe piatadespaga.ro unde a dat si unde nu a fost nevoit sa dea mita, contribuind la transparentizarea pietei spagilor din Romania.