Deloitte Romania a promovat un nou lider la departamentul de Audit si Servicii de Risc. Madeline Alexander a preluat aceasta functie dupa 11 ani de management in cadrul companiei de consultanta.
Madeline Alexander s-a alaturat echipei Deloitte Romania ca partener in 2002. Ea are peste 20 de ani de experienta in domeniu si o cariera internationala care a inceput in 1991 in cadrul unei firme de consultanta din Statele Unite.

In Statele Unite, ea monitoriza si superviza echipele de audit, pregatea si analiza informatiilor financiare in vederea elaborarii rapoartelor financiare in concordanta cu standardele US GAAP si, de asemenea, a fost implicata intr-o serie de proiecte de listare la bursa din Statele Unite.

Madeline Alexander s-a transferat in Romania in 1997 si a fost unul dintre pionierii implementarii Standardelor Internationale de Contabilitate, ca parte din echipa ce a colaborat cu Ministerul Finantelor, coordonand astfel procesul de armonizare a Standardelor Romanesti de Contabilitate cu Standardele Internationale de Contabilitate.

Alexander este licentiata in contabilitate, fiind absolventa a Universitatii Internationale din Florida, Miami.

Ea este un membru activ in mediul local de afaceri local, prin intermediul mai multor asociatii de profil, timp de trei ani fiind Trezorier si Director in Consiliul de Administratie al Camerei de Comert Americane, iar in 2004 a fost consilierul personal al Ministrului de Finante (Mihai Tanasescu - n.r.) pe aspecte fiscale si contabile, precum si pe relatia cu mediul de afaceri international.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri