Astfel, Antoniu Obancia (foto), avocat colaborator coordonator a fost promovat partener in cadrul departamentului de litigii, alaturandu-se echipei de asociati ZRP formata din Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu - parteneri fondatori, Cosmin Vasile - partener coordonator si Anca Danilescu, partener senior.

De asemenea, patru avocati colaboratori au fost promovati la statut de seniori: Madalina Ivan (consultanta), Stefania Maciuceanu (litigii), Cosmin Cojocaru (litigii) si Ovidiu Serban (litigii).

Antoniu Obancia are experienta de peste 13 ani in avocatura, fiind specializat in domeniul dreptului penal.

Citeste si:

Madalina Ivan este membru al echipei ZRP din anul 2007 si are experienta in domeniile fuziuni si achizitii, piete de capital si dreptul muncii.

Stefania Maciuceanu este specializata in procedura insolventei, litigii comerciale precum si in materia recuperarii creantelor, iar Cosmin Cojocaru are experienta de peste zece ani in avocatura si face parte din echipa de arbitraj a societatii, avand o expertiza remarcabila in materia disputelor in domeniul constructiilor, incluzand litigii izvorate din neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a unor contracte de tip FIDIC.

Ovidiu Serban este membru al echipei ZRP din anul 2009 si este specializat in drept fiscal, drept comercial, drept civil, dreptul muncii.