5 Iunie 2013

bpv Grigorescu Stefanica a asistat Tata Technologies in achizitia Cambric



Casa de avocatura bpv Grigorescu Stefanica (bpvGS) a asigurat consultanta juridica pentru aspectele de drept romanesc privind achizitia societatii Cambric Corporation de catre Tata Technologies.

Asistenta juridica a inclus analize de tip due diligence cu privire la cele trei centre de dezvoltare Cambric din Romania si consultanta cu privire la diferite aspecte ale tranzactiei. Proiectul a fost parte a unei tranzactii internationale care a implicat mai multe jurisdictii, inclusiv Statele Unite, Germania, Cehia si Singapore.

bpvGS a fost asistata la nivel global de catre firma de avocatura Jones Day care a actionat in calitate de consilier international pentru TATA Technologies. Cambric Corporation a fost asistata de firma americana Holland Hart. Echipa bpvGS, coordonata de Anca Albulescu (foto), avocat partener, le-a inclus pe avocatele Cristina Mihai (managing associate) si Cristina Randjak (managing associate).

Tata Technologies, divizie a grupului indian Tata Motors, a cumparat compania de servicii de inginerie Cambric Corp., inregistrata in SUA, care este prezenta si in Romania prin trei centre de dezvoltare cu afaceri de 5 milioane euro.

Tata Technologies a platit 32,5 milioane de dolari pentru Cambric. Prin preluarea Cambric, grupul indian a vizat in principal extinderea in Europa, compania americana avand o prezenta semnificativa in Europa de Est, prin centrele din Romania.

Cambric este detinuta privat si a inregistrat anul trecut venituri de 25 milioane de dolari, cu o echipa de 450 de ingineri in Romania si SUA,



Citeste si