Casa de Avocatura Ionescu si Sava organizeaza in perioada 30 iunie - 05 iulie 2013, scoala de vara “Avocatura: intre meserie si vocatie”, eveniment care se adreseaza studentilor la Drept, absolventi ai anului 3 de studiu, si care va avea loc la Poiana Brasov.
Astfel, 20 de studenti ai facultatilor de Drept din Romania vor avea ocazia ca timp de 5 zile sa discute cu invitati din domeniu atat despre ceea ce presupune avocatura in practica, cat si despre diversele specializari din aceasta profesie si adaptabilitatea la schimbare.

In cadrul Scolii de Vara, ramurile Dreptului si avocatura ca profesie vor fi abordate din perspectiva cadrelor universitare, a magistratului, dar si a avocatului.

Evenimentul are ca scop informarea si initierea studentilor in avocatura prin exemple practice si studii de caz, iar programul include si un curs de scriere, un seminar de vorbire in public, precum si diferite ateliere ce vor testa atat competitivitatea viitorilor juristi, cat si spiritul lor de echipa.

Pentru a se inscrie la Scoala de Vara “Avocatura: intre meserie si vocatie”, studentii trebuie sa acceseze pagina web si sa completeze cat mai original formularul de inregistrare disponibil pentru descarcare. Data limita pentru inscrieri este 20 iunie 2013.

Cele mai originale 20 de aplicatii vor fi selectate pentru a participa in mod gratuit la Scoala de Vara “Avocatura: intre meserie si vocatie”. Transportul, cazarea si masa vor fi asigurate de organizatori.

La finalul Scolii de Vara, unul dintre studentii participanti va primi o bursa de studiu de sase luni, in valoare de 1.000 lei lunar, precum si posibilitatea de a efectua practica de specialitate in cadrul Societatii Civile de Avocati Ionescu si Sava.

Ionescu si Sava, SCA a fost infiintata in 2005 de o echipa de avocati cu experienta in cadrul unora dintre firmele de avocatura de renume din Romania. De la infiintarea sa, Ionescu si Sava a asistat si continua sa asiste clienti de prima marime cu activitate in domenii precum industria farmaceutica, auto, banci si servicii financiare, dezvoltare imobiliara sau productie industriala. In portofoliu de clienti al casei de avocatura se regasesc companii precum Mercedes-Benz, Novartis, Angelini, Grupo Lar. Ariile de expertiza ale echipei includ litigii, insolventa, drept fiscal, drept bancar, dreptul concurentei, fuziuni si achizitii.

Retail jobs
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Legal Business »Setari Cookie-uri