Avocatul Catalin Baiculescu s-a alaturat casei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii dupa ce din anul 2008 detinuse rolul de co-managing partner si apoi deputy managing partner al Musat & Asociatii.
Catalin Baiculescu si-a inceput activitatea in anii de pionierat ai avocaturii de business din Romania, dobandind cea mai mare vechime profesionala pe care un partener non-fondator a acumulat-o vreodata in cadrul Musat & Asociatii.

Potrivit reprezentantilor Tuca Zbarcea & Asociatii, cooptarea lui Catalin Baiculescu, de altfel una dintre cele mai importante mutari din piata avocaturii de business din ultimul an, va contribui la consolidarea practicii firmei, cu precadere in domeniile fuziuni si achizitii, drept financiar-bancar si IT&C. „Data fiind experienta profesionala pe care am impartasit-o timp de 7 ani, alegerea lui Catalin e una fireasca: el se alatura fostilor coechipieri, celor care acum 15-20 ani visau sa schimbe „fata” pietei de avocatura. Ne bucuram sa-l primim pe Catalin in randurile noastre - un profesionist impecabil, un avocat de mare tinuta, un castig enorm pentru firma noastra”, a declarat Florentin Tuca, Managing Partner.

Dupa aproape trei ani in care echipa de conducere a inclus 20 de avocati asociati, Tuca Zbarcea & Asociatii anunta ca largirea echipei de parteneri va continua in 2013. „Vom efectua mai multe promovari interne, minim 2 parteneri vor mai fi numiti in acest an. Am intrat intr-o noua faza de consolidare, in care concomitent cu intarirea anumitor practici, ne vom adapta continuu si vom valorifica oportunitatile de dezvoltare a business-ului lansand noi servicii si investind in oameni de calitate”, a adaugat Gabriel Zbarcea, managing partner.

„Cei 15 ani petrecuti la Musat & Asociatii m-au format ca avocat si mi-au adus multe provocari si satisfactii profesionale, cu suisurile si coborasurile inerente, la fel ca in orice alt tip de relatie de lunga durata. (..) M-au convins trecutul comun, calibrul proiectelor si clientilor firmei, nu in ultimul rand calitatea oamenilor, profesionalismul si creativitatea cu care ei inteleg sa practice aceasta profesie”, a precizat Catalin Baiculescu, Avocat Asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Catalin Baiculescu detine o experienta profesionala de 15 ani, oferind consultanta juridica in legatura cu diverse proiecte de investitii (fuziuni, achizitii si privatizari, proiecte de tip „greenfield”), precum si in ceea ce priveste operatiunile din domeniul financiar-bancar si al asigurarilor (tranzactii financiare, finantari de proiecte si refinantari, restructurari, leasing etc). In plus, el este specializat in domeniul IT&C, telecom si media, asigurand asistenta juridica unora dintre cei mai mari jucatori din industria de profil. Este membru al Comisiei de Disciplina a Baroului Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri