12 Iulie 2013

Bostina va asista ELCEN in procesul de divizare



Casa de avocatura Bostina si Asociatii va acorda consultanta juridica in procesul de divizare a Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), parte a procesului de creare a unui sistem centralizat cu energie termica in Bucuresti si Constanta.

Oferta Bostina si Asociatii a fost declarata castigatoare in urma procedurii de selectie a de avocatilor organizata ELCEN pentru a oferi consultanta juridica la divizarea companiei in scopul implementarii Memorandumului aprobat de Guvernul Romaniei si Consiliul General al Municipiului Bucuresti ce are drept scop crearea la nivelul Municipiului Bucuresti si a Municipiului Constanta a sistemului de alimentare centralizata cu energie termica. In urma acestui proces, activitatea de producere a energiei, prin preluarea de la ELCEN a CET Vest, CET Sud, CET Progresu, CET Grozavesti si, respectiv, CET Palas, vor intra in gestiunea Municipiului Bucuresti si, respectiv, a Municipiului Constanta.

La licitatie au participat mai multe case de avocatura, oferta financiara a Bostina si Asociatii fiind cea mai competitiva.

ELCEN urmeaza sa treaca de la Ministerul Economiei la Primaria Capitalei, ca urmare a fuziunii cu furnizorul de energie termica RADET.



Citeste si