Mihaela Sandu are o experienta profesionala de peste 15 ani, din care 12 ani in EY Romania. Ea s-a alaturat echipei in anul 2001 ca junior, urmand parcursul de senior, manager, senior manager si director executiv pana in momentul preluarii noii pozitii.

Mihaela Sandu (foto) a fost implicata de-a lungul timpului in proiecte de audit financiar statutar, audit al situatiilor financiare intocmite in conformitate cu Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS), precum si diverse raportari pregatite in conformitate cu alte standarde cum ar fi: standarde de raportare financiara aplicabile in SUA (US GAAP), Germania si Franta.

De asemenea, ea a fost implicata in proiecte de due diligence si consultanta financiara si este specializata in servicii pentru industriile: tehnologie, industria farmaceutica, auto, constructii, media, retail si produse de larg consum.

Mihaela Sandu este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA) din Marea Britanie si membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania din 2005.