Reff & Asociatii, societate de avocati membra Deloitte Legal, a asistat New Europe Property Investments (NEPI) in achizitia City Park Constanta, centrul comercial dezvoltat de Neocity si finantat de Eurobank (Bancpost) si National Bank of Greece (Banca Romaneasca).

Tranzactia, care este cea mai mare pe piata imobiliara in 2013, a implicat un proces complex de verificari si evaluari juridice, structurare, redactare si negociere a unei documentatii contractuale ample.

Avocatii Reff & Asociatii, coordonati de Alexandru Reff (foto) si Ruxandra Macelaru, au lucrat in stransa cooperare cu colegii din Deloitte Tax, care au asigurat asistenta fiscala pentru cumparator.

Avocatii de la Firon Bar Nir au oferit asistenta juridica grupului Neocity.

SCA Reff & Asociatii, numara in prezent peste 40 avocati. Anual, firma ofera asistenta in tranzactii ce insumeaza peste 1 miliard euro si este recunoscuta de anuare internationale ca Legal 500, Chambers and Partners si IFLR1000. Reff & Asociatii este firma membra Deloitte Legal, o retea de societati de avocati ce colaboreaza cu Deloitte pe plan global, fiind integrata practicii multidisciplinare de servicii profesionale oferite de Deloitte.

Citeste si:
NEPI Rockcastle bugeteaza 110 mil. euro pentru Promenada Craiova
NEPI Rockcastle bugeteaza 110...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Ce orase din tara au "vanat" dezvoltatorii de mall-uri in 2019
Setari Cookie-uri