Amelia Teis, avocat specializat in litigii, si Lucian Bozian, fost inspector principal in cadrul Consiliului Concurentei, s-au alaturat casei de avocatura D&B David si Baias.

Amelia Teis a condus echipa de litigii si arbitraj a firmei Vass Lawyers. In perioada 2010-2013, ea a asistat clientii in peste 60 de dispute referitoare la licitatiile publice aduse in fata Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor si a diferitelor instante de judecata.

Printre dosarele de referinta pe care le-a gestionat se numara asistenta juridica oferita unei federatii patronale din Romania in legatura cu corectii financiare de peste 17 milioane de euro suferite pentru proiectele finantate prin POSDRU, precum si asistenta juridica oferita unei companii de constructii din Romania in contestarea atribuirii unor tronsoane de autostrada.

Lucian Bozian a fost inspector principal de concurenta in cadrul Consiliului Concurentei timp de peste 6 ani, desfasurandu-si activitatea in Directii importante, precum Cercetare - Analiza Economica, Industrie si Energie, Carteluri.

El a fost implicat in numeroase inspectii inopinate (dawn raids) si a participat in calitate de raportor sau membru in numeroase investigatii cu privire la intelegeri verticale sau orizontale in industrii precum vopseluri, auto, distributia de gaz si LPG, cereale.

Citeste si:
Arval are un nou director comercial. Vine de la UniCredit
Arval are un nou director...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
BMW Group Romania are un nou CEO