Fostul actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori, scrie 9AM.ro.

Fostul actionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

Impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

Fostul presedintele al clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri