5 Martie 2014

Condamnari definitive in dosarul transferurilor: George Copos va face aproape patru ani de inchisoare



Fostul actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori, scrie 9AM.ro.

Fostul actionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

Impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

Fostul presedintele al clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.



Citeste si