Compania de externalizare si consultanta de afaceri Accace l-a desemnat pe Adrian Soltan (foto) in functia de Accounting Manager in Romania. Managerul are o experienta de peste 8 ani in gestionarea proiectelor de sisteme contabile si finante corporative, cu expunere locala si internationala, dintre care mai mult de 5 ani la PricewaterhouseCoopers (PwC).

Absolvent al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Adrian Soltan a mai urmat diverse alte cursuri de specializare, atat in tara cat si in strainatate. In acest sens, detine cursuri de specializare in practici IFRS (International Financial Reporting Standards), iar la inceputul anului 2015 urmeaza sa obtina certificatul de American Certified Public Accountant (CPA).

Anterior, Adrian Soltan a fost Team Lead si Senior Associate in cadrul departamentului de Accounting si Global Compliance Services al firmei de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers – International, precum si consultant financiar in cadrul mai multor proiecte si companii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri