Ileana Glodeanu este noul partener al casei de avocatura Wolf Theiss

Ileana Glodeanu (36 ani) este cel mai nou partener al casei de avocatura Wolf Theiss, numarul partenerilor in biroul din Bucuresti ajungand astfel la cinci.

Ea va coordona un numar de noua avocati din postura de Co-Head al departamentului de Corporate/M&A in cadrul Wolf Theiss & Asociatii SCA.

Glodeanu s-a alaturat ca avocat Senior echipei de M&A a Wolf Theiss Bucuresti in anul 2005, fiind unul dintre avocatii care si-au adus aportul la fondarea si consolidarea biroului local. In anul 2012 a fost promovata in functia de counsel.

Aceasta este o prezenta activa pe piata de avocatura de business si a fost implicata in unele dintre cele mai mari tranzactii realizate in ultimii ani in Romania.

In 2013, Ileana Glodeanu a incheiat peste 10 tranzactii impreuna cu echipa sa, din acestea trei situandu-se in top zece tranzactii pe criteriu valoric in Romania. Cel mai notabil, Ileana a coordonat echipa care a asistat pe partea de sell-side in cea mai mare tranzactie clasica de M&A din Romania din 2013.

Citeste si:
Un avocat acuză că tatăl său a rămas paralizat după ce a așteptat...
Acuzații la Spitalul de...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Experienta sa o recomanda ca fiind un expert tranzactional in domenii precum: energie, TMT (telecom, media si tehnologie) si farma. De asemenea, Ileana are o experienta vasta in domeniul dreptului muncii, fiind implicata in transferuri de intreprinderi, restructurari complexe sau
negocieri dificile cu sindicate/reprezentantii salariatilor.

Calificarile sale academice includ o licenta in Drept la Universitatea din Bucuresti si doua diplome de studii post-universitare in Drept Privat si
Comercial, atat la Universitatea din Bucuresti, cat si la Universitatea din Paris Sorbona. Este membru al Baroului Bucuresti din anul 2000.

Infiintata in 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatura din Europa Centrala si de Est, specializata in acordarea de asistenta in domeniul afacerilor internationale. In cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica
Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 340 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare.

Citeste si:
Angajatii pot da in judecata angajatorul daca isi pierd jobul dupa...
Angajatii pot da in judecata...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri