Concluziile au rezultat din verificari efectuate de Corpul de control la administratiile locale din orasul Petrila si comuna Ilia (judetul Hunedoara), comuna Stefan cel Mare (judetul Calarasi), comunele Aghiresu si Mihai Viteazu (judetul Cluj), comunele Corbii Mari si Rascaieti (judetul Dambovita), comuna Roata de Jos (judetul Giurgiu), comuna Turt (judetul Satu Mare), comuna Snagov (judetul Ilfov) si comuna Teisani (judetul Prahova), scrie Mediafax.

Neregulile sunt prezentate dupa ce, saptamana trecuta, Guvernul a anuntat identificarea unor nereguli comise de fosti primari PDL la contracte finantate din Fondul de Mediu.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat atunci ca Elena Udrea semna alocarea de bani, in perioada interimatului la Ministerul Mediului.

Citeste si:

Udrea a precizat atunci ca niciuna dintre neregulile constatate in nota de informare privind Fondul de Mediu nu a avut loc intre noiembrie-decembrie 2009, perioada in care a condus interimar Ministerul Mediului.

Ea a mai aratat ca Programul de dezvoltare a infrastructurii si a unor baze sportive din mediul rural nu a fost coordonat de Ministerul Dezvoltarii, ci de prim-ministru.

Sursa foto: Urmarire penala, Shutterstock