Vicepresedinte ANRE, retinut de DNA. In dosarul de coruptie ar fi fost retinut si un angajat al Enel

Vicepresedintele ANRE Claudiu Sorin Dumbraveanu a fost retinut, alaturi de alte doua persoane, intr-un dosar in care procurorii DNA fac cercetari pentru fapte de coruptie, au declarat joi, pentru Mediafax, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) i-au retinut, in acest dosar, pe vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei Claudiu Sorin Dumbraveanu, un angajat al companiei Enel si un angajat al unei firme. Cei trei urmeaza sa fie dusi la instanta, cu propunerea de arestare preventiva.

Sursele citate au precizat ca vicepresedintele ANRE ar fi intervenit la nivelul Enel si ar fi solicitat atribuirea unui contract catre o societate comerciala, iar ulterior ar fi purtat discutii si la nivelul respectivei firme. Oficialii Enel au oferit si o pozitie oficiala dupa aparitia acestor informatii, mentionand ca fima nu a primit vreo informare oficiala din partea anchetatorilor. "Compania nu a primit nicio informare oficiala din partea autoritatilor. Politica noastra este aceea de a colabora deschis cu autoritatile, oferindu-le intregul nostru suport, atunci cand este solicitat, pentru clarificarea oricaror aspecte relevante", au declarat reprezentantii Enel.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri