Totodata, firma va fi unul dintre principalii 10 jucatori din Washington si unul dintre cei mai importanti din Statele Unite ale Americii.

Voicu & Filipescu este biroul afiliat independent al Squire Sanders in Romania, in baza unei asocieri incheiate in anul 2001. In virtutea acestei relatii, firma romana a avut acces la o serie de proiecte importante in regiune si beneficiaza de sprijinul unei retele puternice in proiectele internationale ale clientilor sai.

“Avem o lunga relatie de colaborare cu Squire Sanders, stabilita curand dupa infiintarea Voicu & Filipescu. Cu toate ca promovam cu discretie si nu facem parada de aceasta afiliere, ne simtim aproape de echipa partenerului nostru global si ne bucura aceasta noua dezvoltare a sa”, a declarat, intr-un comunicat de presa Daniel Voicu – managing partner Voicu & Filipescu.

Citeste si:

Squire, Sanders & Dempsey a fost infiintata in Clevland in 1890 si si-a schimbat denumirea in Squire Sanders in anul 2011, ca urmare a fuziunii cu firma britanica Hammonds. Anterior fuziunii de luna aceasta, Squire Sanders era una dintre cele mai puternice firme din lume, cu aproximativ 1.300 avocati in 39 de birouri din 19 tari si avand o abordare full service in domeniul dreptului afacerilor, in timp ce Patton Boggs era o firma de top in politici publice, litigii si dreptul afacerilor, cu birouri in 9 locatii din Statele Unite ale Americii si Orientul Mijlociu.

Voicu & Filipescu este una dintre cele mai importante firme de avocatura de business din Romania in privinta cifrei de afaceri si a pozitiei pe piata. In prezent, echipa firmei include 50 avocati, consultanti si angajati.

Vrei sa participi la Conferinta M&A Outlook de joi, 12 iunie? Vrei sa asculti si sa cunosti antreprenori si investitori care au experienta in incheierea tranzactiilor? Inscrie-te aici pentru a fi prezent(a) la evenimentul de joi!