Directorul SRI, George Cristian Maior, in conferinta de presa sustinuta ulterior audierii sale la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii serviciului pe care il conduce, a incercat sa creeze un spatiu de siguranta pentru Traian Basescu, in subiectul referitor la informatiile primite in legatura cu relatiile dintre fratele sau, Mircea Basescu si membrii clanului interlop condus de Bercea Mondial.

George Maior a tinut sa accentueze ca informarile trimise la Cotroceni nu faceau referire decat la activitatea infractionala a clanului Bercea, nu si relatia dintre Mircea Basescu si Bercea. Dar acest lucru nu demonstreaza in niciun caz faptul ca Traian Basescu nu le putea relationa cu ceea ce se petrecea in jurul sau sau al familiei sale.

Este evident faptul ca Informarile care vizau clanul Bercea, inca din 2001, s-au petrecut simultan unor evenimente publice care au asociat evident familia Basescu de clanul Bercea: vizita la Costesti, cand s-a petrecut celebrul episod al cadoului primit de Maria Basescu chiar de la Bercea, sau botezul nepoatei lui Bercea de catre Mircea Basescu.

Citeste articolul integral pe Jurnalul.ro.

Citeste si:
Despagubirea infractorilor: Ce suma ar putea primi Mircea Basescu
Despagubirea infractorilor,...

Sursa foto: MEDIAFAX Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
George Maior, audiat in dosarul Laurei Codruta Kovesi