20 Octombrie 2014

Viorel Hrebenciuc, la DNA pentru audieri intr-un nou dosar



Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a venit, luni, la DNA, unde va fi audiat intr-un nou dosar, acesta neprecizand insa in ce calitate va da declaratii.

Viorel Hrebenciuc a spus, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) ca nu are detalii despre acest nou dosar, precizand ca va da mai multe informatii dupa ce va discuta cu procurorii. Deputatul a venit la DNA fara avocat, in jurul orei 11.30.

Intrebat de ce sunt atatea dosare deschise pe numele lui, Viorel Hrebenciuc a raspuns: "Nu este vointa mea", conform Mediafax. Viorel Hrebenciuc este cercetat de procurorii DNA, alaturi de deputatul PSD Ioan Adam, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. DNA a cerut aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea celor doi deputati.

Alte doua dosare in care apare numele Hrebenciuc

Hrebenciuc este urmarit penal in acest dosar pentru constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la folosirea influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Intr-un alt dosar, instrumentat tot de DNA, Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru ca, sustin anchetatorii, s-ar fi implicat pentru a determina functionari din Consiliul National al Audiovizualului pentru ca aceasta institutie sa revina asupra deciziei de retragere a licentei postului Giga TV - controlat de primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.



Citeste si