Litigiile, tot mai importante pentru avocati. Cosmin Vasile (ZRP), invitatul emisiunii WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de astazi, 30 octombrie, este Cosmin Vasile, managing partner al casei de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP).

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 27- 31 octombrie este dedicata avocaturii de business.

WALL-STREET 360, emisiunea de business care iti prezinta o industrie la 360 de grade, este realizata si prezentata de catre Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro). Invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii din Romania.

Cat de dinamica este practica litigiilor? 2014, un an mai bun pentru firmele de avocatura? Foarte multi avocati vorbesc despre o presiune tot mai mare pe fee-uri. Care sunt tendintele observate de catre avocatul Cosmin Vasile? Piata de fuziuni si achizitii stagneaza, nivelul tranzactiilor este mai redus decat anii anterior. Cum vad avocatii acest fenomen? Cum arata finalul de an pentru cele mai puternice societati de avocatura? Acestea sunt doar cateva intrebari la care Cosmin Vasile a raspuns in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360.

Setari Cookie-uri