Casa de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii se desparte de Mazars dupa 7 ani de "mariaj"

Avocatii de la Duncea, Stefanescu & Asociatii au anuntat separarea de firma de audit si consultanta Mazars dupa 7 ani de "mariaj". Firma de avocatura activeaza pe piata romaneasca de 16 ani, incluzand si perioada in care era asociata companiei Haarmann Hemmelrath, firma germana de consultanta care a fuzionat cu Mazars in aprilie 2007.

Duncea, Stefanescu & Asociatii numara 14 avocati (membri ai Baroului Bucuresti / UNBR), echipa fiind condusa de Adriana Duncea (foto sus) si Cosmin Stefanescu. Cei doi parteneri preconizeaza o crestere organica, sanatoasa a echipei si a gamei de servicii in urmatorii 3 ani.

Casa de avocatura va fi in continuare membra a aliantei internationale Marcalliance, ce reuneste firme independente de top specializate in consultanta juridica si fiscala din Europa, Asia si Africa. Activitatea „Duncea, Stefanescu & Asociatii” se axeaza in special pe consultanta de afaceri, acoperind o paleta larga de servicii, printre care si servicii de asistenta juridica si reprezentare in cadrul procedurilor litigioase. Portofoliul de clienti include societati nationale si multinationale, activand in cele mai diverse domenii precum servicii financiar - bancare, leasing, auto, retail, farmaceutic, energie, imobiliar, agricol.

A fost un pas planificat si decis de comun acord, care trebuie privit in contextul in care Mazars se concentreaza in prezent, la nivel global, pe liniile sale cheie de business: Audit, Consultanta fiscala, Consultanta financiara, de contabilitate si salarizare - Rene Schob, Country Managing Partner Mazars Romania.

Cosmin Stefanescu (foto stanga) are o experienta de peste 15 ani in domeniu, acordand consultanta si coordonand atat tranzactii in domeniul imobiliar, servicii de due diligence, cat si operatiuni de restructurare; este de asemenea permanent implicat in probleme juridice variate, inclusiv consultanta in domeniul societar si al dreptului muncii. Specializarile sale principale sunt in domeniul societar si al dreptului comercial, fuziuni si achizitii, dreptul muncii, tranzactii imobiliare, drept bancar si concurenta. Ofera consultanta in limbile romana / engleza / franceza.

Citeste si:
Mazars a numit directori noi, la taxare indirecta si taxare directa
Mazars a numit doi directori,...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Adriana Duncea detine o experienta de peste 17 ani in acordarea de consultanta clientilor locali si internationali pe diverse probleme complexe guvernate de legislatia romana, coordonand proiecte in domenii largi de servicii, de la servicii uzuale pe aspecte de drept al societatilor comerciale, la tranzactii si rapoarte due diligence, de la consultanta juridica pe aspecte de drept imobiliar, pana la litigii (inclusiv litigii si arbitraj comercial privat intern si international, precum si conflicte de munca si fiscale). Principalele sale domenii de competenta sunt litigiile (inclusiv litigii fiscale) si arbitrajul, dreptul societatilor comerciale si dreptul comercial, tranzactiile imobiliare. Ofera consultanta in limbile romana / engleza si are cunostinte de limba rusa si franceza.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri