Avocatul Marius Barladeanu s-a alaturat de la 1 noiembrie echipei Vilau | Asociatii. El va coordona departamentul de drept imobiliar si constructii al societatii de avocati in calitate de counsel.

Marius Barladeanu, specializat in domeniul dreptului imobiliar si constructii, a acordat consultanta juridica unei game largi de clienti - proprietari, chiriasi, finantatori, dezvoltatori, antreprenori, investitori sau arhitecti, asistandu-i pe parcursul etapelor specifice proiectelor dezvoltate pentru piata de retail, office, hotels & leisure sau rezidential.

Avocatul a instrumentat in cei 16 ani de practica avocatiala mandate constand in servicii de consultanta juridica, asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti sau arbitrale.

Inaintea cooptarii sale in cadrul echipei Vilau | Asociatii, Barladeanu a detinut vreme de cinci ani pozitia de avocat asociat al Musat & Asociatii, societate cu care a colaborat incepand din septembrie 2003. Anterior, el a facut parte din echipa CMS Cameron McKenna, in perioada 1999 - 2003.

Marius Barladeanu este absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, promotia 1997.

Vilau | Asociatii este o societate de avocati specializata in dreptul afacerilor, echipa de avocati activand in ultimii 19 ani in domeniile fuziuni si achizitii, corporate, energie, banking, proprietate intelectuala, IT&C, real estate si constructii, concurenta, achizitii publice si fonduri europene, litigii si arbitraj, environment si waste management, employment si asigurari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri