Potrivit referatului intocmit de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, pentru a proba infractinile de proxenetism, la dosar au fost depuse, pe langa declaratiile mai multor martori si stenogramele unor convorbiri telefonice, si comunicari de la la mai multe hoteluri din Bucuresti, dar si de la institutii publice, precum Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si Inspectoratul Teritoarial de Munca (ITM).

Anchetatorii au cerut informatii de la ANAF si ITM pentru a proba faptele de prostitutie, intrucat, potrivit legii, pentru a fi considerata prostituata, o persoana trebuie sa-si castige existenta numai din intretinerea de relatii sexuale contra cost, fara sa aiba un loc de munca, anunta Mediafax.

Astfel, pentru a putea sa le acuze de proxenetism pe femeile care intermediau intalnirile intre clienti si tinerele respective, anchetatorii au avut mai intai de confirmat ca acestea din urma se prostituau.

La dosar au fost depuse ca probe si mai multe discutii care au avut loc pe Facebook intre proxenete si fetele care se prostituau pentru ele, dar si declaratii date in fata anchetatorilor de unii dintre clientii fetelor, printre care mai multi oameni de afaceri.

Citeste si:

Politistii au audiat joi, la Sectia 19, 33 de persoane, printre care Simona Trasca, Daniela Crudu si sora acesteia, Ana Maria, Madalina Pamfile, Diana Guresoaie si Rellys Tonu, pentru destructurarea retelei de proxenetism. Dintre acestea, trei persoane au fost plasate sub control judiciar.

Din grupare ar fi facut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat intretinerea de relatii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele castigate fiind in jur de 1.500 - 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual inlesnit".

Sursa foto: Mediafax; O tanara iese din sectia 19 de politie, in Bucuresti.