Cei cinci avocati promovati Managing Associate - Zoe Lungu, Camelia Floca, Gabriel Paraschiv, Bogdan Toma si Mihai Costea - au fost alesi din fiecare grup de lucru, ca urmare a procesului de evaluare a performantelor in ultimii ani.

Zoe Lungu face parte din echipa Dragne & Asociatii chiar de la fondarea societatii, din anul 2010, si este specializata in drept comercial si insolvente.

Parte a echipei de consultanta, in zona Real Estate, Corporate si M&A, Camelia Floca s-a alaturat echipei din anul 2011. Ea are o experienta vasta in proiecte ample imobiliare (inclusiv in domeniul constructiilor si arbitrajelor comerciale derivate), de fuziuni si achizitii (in prezent masteranda in cadrul Webster University din Viena), energie.

Avocatul Gabriel Paraschiv si-a inceput cariera profesionala in echipa Dragne si este specialist in drept comercial si insolvente, inclusiv in litigii transfrontaliere, fiind implicat in toate echipele de arbitraj intern si international in care societatea a acordat consultanta. El urmeaza studiile in Drept procesual civil ale Scolii Doctorale in domeniul Dreptului din cadrul Universitatii “Titu Maiorescu” din Bucuresti este mediator autorizat.

Citeste si:

Cu o experienta de cinci ani in cadrul Dragne & Asociatii, avocatul Bogdan Toma este specializat in drept civil, cu precadere in domeniul imobiliar si al litigiilor conexe. El ofera asistenta in proceduri judiciare si extrajudiciare privind revendicarea proprietatilor imobiliare sau obtinerea unor despagubiri.

Unul dintre cei mai vechi membri ai echipei de litigii, avocatul Mihai Costea ofera asistenta juridica preponderent in proiecte de restructurare, executari silite si dreptul muncii. De asemenea, el gestioneaza proiecte complexe privind dreptul consumatorului.

Cei patru Senior Associate promovati in aceasta primavara sunt avocatii litiganti Ana-Maria Filip, Ana Georgia Mirea, Catalin Barbu si Andrei Iancu, avocati specializati in drept fiscal, insolvente, arbitraj comercial si drept societar.