Asociatia Romana de Dreptul Constructiilor, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, organizeaza prima conferinta stiintifica internationala de dreptul constructiilor din Romania.

„New Perspectives in Construction Law” va avea loc intre 19 si 21 martie 2015, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, reunind peste 100 de profesionisti din domeniu din intreaga lume.

Conferinta va cuprinde dezbateri si workshopuri pe teme de larg interes pentru piata actuala, atat cea internationala, cat si cea romaneasca, aflata in continua dezvoltare. In cele 3 zile de conferinta, participantii vor lua parte la sesiuni de lucru cu subiectele ce vor varia de la particularitati ale contractului de antrepriza, la rezolvarea alternativa a disputelor, legislatia privind domeniul infrastructurii si alte teme de actualitate.

Conferinta va beneficia de prezenta a trei speakeri internationali de renume: Virginie Colaiuta – Co-presedinte al subcomitetului de solutionare a litigiilor a International Bar Association, Monika Chao-Duivis – Secretar general al Societatii Europene de Dreptul Constructiilor si profesor doctor la Universitatea Tehnica Delft din Olanda, si Richard Bailey - presedinte al Societatii de Dreptul Constructiilor UK. In plus, pe lista speakerilor se numara si cativa dintre cei mai importanti profesionisti romani din domeniul dreptului si constructiilor, reprezentanti ai mediului institutional, ai celui academic si ai celui privat.

Detalii despre conferinta “New Perspectives in Construction Law” si despre procedura de inscriere puteti gasi pe site-ul evenimentului.

Asociatia Romana de Dreptul Constructiilor are ca scop sprijinirea sectorului de constructii prin elaborarea si promovarea unei legislatii care sa faciliteze activitatea de constructii intr-un mediu in permanenta schimbare si evolutie, reunind juristi si ingineri, specialisti in acest domeniu. La finalul anului 2015, Asociatia Romana de Dreptul Constructiilor a devenit membru al retelei europene de asociatii specializate pe dreptul constructiilor, European Society of Construction Law. Mai multe detalii despre activitatea asociatiei gasiti pe www.rscl.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri