Corina Ionescu (foto sus) si Ana-Maria Miron, care au ocupat pozitiile de partener in cadrul Bulboaca & Asociatii si NNDKP, au creat firma de avocatura Ionescu Miron.

"Mediul economic se schimba rapid si imprevizibil si rolul avocatului afaceri se schimba de asemenea. In aceste vremuri dificile, a oferi consiliere juridica de calitate nu mai este suficient. (…) Obiectivul este sa obtinem o crestere constanta pe termen mediu, cu scopul de a deveni una dintre primele 15 firme de pe piata", a declarat Corina Ionescu, Managing Partner.

Corina Ionescu este membru al Baroului Bucuresti si unul dintre partenerii fondatori ai firmei de avocatura Bulboaca & Asociatii. Inainte de aceasta, ea a fost partener in practica bancara a Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, unde si-a inceput cariera in domeniul juridic.

Ana-Maria Miron (foto) este membru al Baroului Bucuresti si este specializata in fiscalitate. Ea a parasit recent pozitiile de partener si de co-Head al practicii de Tax Advisory in cadrul Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen.

Citeste si:
Hidroelectrica mai face un pas spre bursa: compania selecteaza...
Hidroelectrica mai face un...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Setari Cookie-uri