27 Mai 2015

Fost secretar de stat, audiat de DNA intr-un dosar ce implica Posta Romana



Fostul secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala, Marius Constantin Fecioru, a venit, marti, pentru a fi audiat de procurorii DNA intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie savarsite de fosti angajati ai Postei Romane.

Marius Constantin Fecioru a venit la sediul central al DNA in jurul orei 12.30, la intrarea in sediul institutiei el nedorind sa faca declaratii. Fostul secretar de stat este audiat intr-un dosar ce vizeaza fapte comise de functionari publici ai Postei Romane, intre anii 2011- 2012, in urma carora statul a fost prejudiciat cu aproximativ 300.000 de euro, potrivit Mediafax.

Mai exact, conform unor surse judiciare, in perioada mai 2011 – 2012, din dispozitia lui Constantin Olimpiu Nicolae, fost director Logistica in cadrul Postei Romane, la instigarea si sub autoritatea Mioarei Pribescu, fost director executiv al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), si a lui Marius Constantin Fecioru, a fost distribuita in mod repetat, de Posta Romana, fara facturare, corespondenta prelucrata in posta hibrida, provocand companiei nationale un prejudiciu de 1.128.228 de lei.

Conform sursei citate, pentru distribuirile frauduloase, in evidenta CNPR nu exista procese verbale de predare-primire. In plus, pe langa aceste documente, lipsesc si volumele de trimiteri postale.



Citeste si