Trei persoane au fost retinute, iar alte patru sunt cercetate sub control judiciar, in urma perchezitiilor care au vizat firma de salubrizare Urban, intr-un dosar ce priveste o frauda provenita din evaziune fiscala de 23 de milioane de euro, potrivit unor surse judiciare.

In urma audierilor, au fost retinuti Teodor Florescu si sotii Eleonor si Sena Marica, iar alte patru persoane, intre care Ion Balaceanu, sunt cercetate sub control judiciar. Cei trei vor fi prezentati, miercuri, cu propunere de arestare preventiva, in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti, relateaza Mediafax.

In acelasi timp, pentru recuperarea prejudiciului, anchetatorii urmeaza sa instituie sechestru asigurator.

Politistii au facut, marti, 18 perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Valcea si Suceava, la societatea de salubrizare Urban si la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala de aproximativ 23 de milioane de euro, in care au fost implicate 20 de firme, care ar fi evidentiat operatiuni comerciale fictive.

La perchezitiile desfasurate sub coordonarea Parchetului Curtii de Apel Bucuresti au participat si luptatori SIAS si specialisti criminalisti. Actiunea a fost sprijinita de Directia Operatiuni Speciale din Politia Romana.

Clinica Sanador, suspectata...
Citeste si: Procurorii si politistii fac perchezitii la clinica privata Sanador

Sursa foto: Shutterstock/Muncitor la salubrizare

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Trei persoane arestate in dosarul de evaziune care vizeaza firma Urban