Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 4 si nu este definitiva, dar este executorie, astfel ca fratii Camataru se intorc in arest. Eu au fost retinuti, alaturi de trei apropiati, vineri seara, dupa ce au fost audiati la Politia Capitalei, noteaza Mediafax.

Fratii Ion si Vasile Balint, zisi Nutu si Sile Camataru, si alti patru membri din gruparea lor au fost adusi, vineri, la Politia Capitalei, pentru a fi audiati dupa altercatia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde acestia erau judecati. Cei sase membri ai clanului Camatarilor, printre care si cei doi lideri, au fost ridicati de politistii bucuresteni si adusi incatusati pentru audieri la sediul Politiei Capitalei.

Ei au fost interogati in dosarul de lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice deschis joi de politisti in urma incidentului de la CAB.
In timp ce era condus in sediul Politiei Capitalei de mascati, Nutu Camataru a declarat ca el n-a facut nimic. "Erati si voi acolo (la CAB, n.r.)", le-a spus el jurnalistilor.

Citeste si:

Membrii mai multor grupari interlope din Capitala, printre care si fratii Camataru, au fost joi la sediul CAB, unde sunt judecati sub acuzatia de initiere, constituire de grup infractional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup. In total, sunt 20 de persoane judecate in dosar. Mai multe persoane aflate la proces au intrat intr-un conflict pe holurile Curtii de Apel Bucuresti.

Robert Gabriel Busa, zis Robert a lui Ioc, inculpat in dosar a fost dus de la sediul instantei la spital, avand o rana in zona nasului. Inainte de sosirea ambulantei, el a sustinut ca a fost taiat de Vasile Balint, zis Sile Camataru. Dupa ce Busa a fost dus la spital, au fost luati de la CAB si dusi la Sectia 14 de Politie pentru audieri Vasile si Ion Balint, sotia acestuia din urma, si alti cinci barbati, care erau la proces. Toti au fost audiati in calitate de martori.

Robert Busa a facut parte din clanul Camatarilor si a fost arestat dupa ce a participat, alaturi de acestia, la o serie de conflicte violente. Ulterior, el s-a distantat de Camatari, care nu l-ar fi ajutat cu bani cat era in arest.

Sursa foto: Mediafax