29 Octombrie 2015

Perchezitii la Serviciul Permise Auto Bistrita-Nasaud si la doua posturi de politie din judet



Sase politisti suspectati de fapte de coruptie au fost ridicati si vor fi audiati, miercuri, in urma unor perchezitii facute la sediul Serviciului Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bistrita-Nasaud si la doua posturi de politie din judet.

Surse din Directia Generala Anticoruptie au declarat, pentru Mediafax, ca anchetatorii au descins la posturile de Politie din localitatile Maieru si Parva, cinci agenti de politie fiind suspectati ca ar fi cerut bani unor soferi pentru a nu-i amenda sau pentru a nu le retine permisele de conducere ca urmare a incalcarii regulilor de circulatie.

Cei cinci politisti si un subofiter de la Serviciul Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bistrita-Nasaud, suspectat ca ar fi implicat in emiterea frauduloasa a unor permise de conducere, urmeaza sa fie audiati de procurorii Parchetului Tribunalului Bistrita.

Perchezitiile au fost facute de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie, impreuna cu procurorii Parchetului Tribunalului Bistrita-Nasaud.



Citeste si