16 Noiembrie 2015

Top 3 centre angro in Operatiunea "Cristal": unde s-au aplicat cele mai mari amenzi si confiscari



Cele mai mari amenzi si confiscari au fost aplicate de inspectorii antifrauda in primele trei saptamani si jumatate ale Operatiunii „Cristal“, care vizeaza controale la sange in toate centrele angro din tara“, in complexurile comerciale Dragonul Rosu din Bucuresti, in Complexul Brintex din Brasov si in Expo market Doraly din Capitala, potrivit unui top 3 publicat astazi de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Astfel, in perioada 19 octombrie - 11 noiembrie, in Dragonul Rosu s-au aplicat amenzi si s-au dispus confiscari de marfuri si de sume in valoare de 6,45 milioane de lei, in Complexul Brintex - de 2,34 milioane de lei, iar in Expo Market Doraly - de 1,38 milioane de lei. La data de 19 octombrie, Directia Antifrauda Fiscala a demarat prima etapa a Operatiunii „Cristal“.

„In fiecare zi, pana pe 25 decembrie 2015, atat in cadrul controalelor operative, cat si al verificarilor documentare si al intalnirilor cu reprezentantii firmelor depistate cu nereguli in timpul controalelor, inspectorii antifrauda din toata tara vor verifica in detaliu activitatea economica si traficul de marfuri din toate complexurile comerciale“, preciza ANAF, in 19 octombrie.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.



Citeste si