Aproximativ 600 de grame de canabis si sume de bani provenite din vanzarea drogurilor au fost ridicate, vineri, in urma a patru perchezitii domiciliare facute de politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii DIICOT din Constanta, patru persoane fiind duse la audieri.

Potrivit Politiei Judetene Constanta, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate si procurorii DIICOT Constanta au facut, vineri dimineata, patru perchezitii domiciliare in Constanta si Medgidia, la persoane banuite de trafic de droguri de risc, transmite corespondentul Mediafax.

In urma descinderilor, la o ferma dezafectata de langa Medgidia a fost descoperita o cultura de canabis, iar din locuintele suspectilor anchetatorii au ridicat aproximativ 600 de grame de canabis, 5.710 euro si 12.500 de lei, bani proveniti din comercializarea ilicita a drogurilor.

Din cercetari a reiesit ca cei patru ar fi comercializat drogurile in Constanta si Medgidia, ei fiind dusi pentru audieri la sediul DIICOT Constanta. Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane, dar si al politistilor de la Politia Judeteana Constanta si la jandarmilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri