Surse judiciare au declarat, luni, pentru corespondentul Mediafax, ca cei saisprezece angajati ai Romgaz vizati de perchezitii sunt suspectati ca ar fi sustras motorina din masinile cu care se deplasau in interes de serviciu, pe care o vindeau mai departe.
Potrivit surselor citate, perchezitiile de luni dimineata vizeaza atat domiciliile acestora, cat si sediul Sucursalei de Interventii, Reparatii Capitale si Operatii Speciale la Sonde, din cadrul Romgaz Medias.

Sursele citate ssun ca, deocamdata, nu se cunoaste prejudiciul produs de aceste sustrageri de motorina, si nici cate persoane vor fi conduse la audieri. Luni dimineata, politistii desfasoara 22 de perchezitii in localitatile Medias, Brateiu si Dumbraveni, din judetul Sibiu la persoane si firme suspectate de delapidare si trafic de motorina, actiunea fiind coordonata de Parchetul de pe langa Judecatoria Medias.

"Pechezitiile vizeaza infractiuni de delapidare si complicitate la delapidare in forma continuata ca urmare a insusirii si traficului de motorina", au declarat sursele citate. Acestea au precizat ca actiunea este coordonata de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Medias, iar la perchezitii participa politisti de la mai multe structuri ale Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu.

Sursa foto: anekoho_Shutterstock