Perchezitiile sunt efectuate intr-un dosar in care, in luna decembrie, Parchetul Tribunalului Bucuresti a dispus efectuarea urmaririi penale fata de 87 de persoane, acuzate de luare sau dare de mita, trafic de influenta sau cumparare de influenta, intr-un dosar privind obtinerea frauduloasa a unor permise de conducere, in perioada 2014 - 2015, scrie Mediafax.

Anchetatorii au descins la 17 imobile, mai multe persoane suspectate in aceasta cauza urmand sa fie audiate la Parchetul Tribunalului Bucuresti. Potrivit unor surse judiciare, printre persoanele vizate in cauza sunt instructori auto si agenti de la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Acestia sunt suspectati ca au ajutat mai multe persoane sa treaca proba traseului pentru a obtine permisul de conducere, cerand in schimb sume care porneau de la o suta de euro, au precizat sursele citate.

Perchezitiile sunt facute de procurori de la Parchetul Tribunalului Bucuresti si ofiteri de la Directia Generala Anticoruptie, cu sprijinul Politiei Capitalei si Jandarmeriei Romane si cu suportul Serviciului Roman de Informatii.