28 Ianuarie 2016

Perchezitii in Bucuresti si patru judete intr-un dosar de inselaciune prin metoda "Accidentul"



Politistii prahoveni fac, miercuri, sase perchezitii in Bucuresti si in judetele Iasi, Bacau, Tulcea si Galati, intr-un dosar vizand persoane suspectate ca ar fi comis inselaciuni prin metoda”Accidentul” si o talharie, cu un prejudiciu calculat la 100.000 lei si 14.000 euro.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii de Inspectoratul de Politie Judetean Prahova, politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Ploiesti, sprijiniti de luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale, fac, miercuri dimineata, sase perchezitii in Bucuresti si judetele Iasi, Bacau, Tulcea si Galati intr-un dosar de inselaciuni prin metoda ”Accidentul”, conform Mediafax.

In acest dosar vor fi aduse la audieri noua persoane, unul dintre suspecti fiind, de asemenea, banuit ca a comis si o talharie.

Conform anchetatorilor, suspectii acostau victimele sub pretextul ca o persoana apropiata ar fi produs un un accident rutier grav, determinandu-le sa dea bani pentru acoperirea cheltuielilor medicale sau mituirea organelor judiciare.

Infractiunile ar fi avut loc in perioada iulie - decembrie 2015, in judetele Prahova, Bacau, Iasi, Suceava, Tulcea si Galati. Prejudiciul calculat de anchetatori este estimat, pana in prezent, la 100.000 de lei si 14.000 de euro.



Citeste si