Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA fac, miercuri dimineata, perchezitii la trei adrese din Ploiesti, la domiciliile a trei fosti ofiteri din SRI Prahova , conform Mediafax.

Descinderile au loc in dosarul in care sunt cercetati pentru coruptie un fost ofiter din BCCO Ploiesti, Emanuel Saghel, fosrul sef al DGA Prahova, Constantin Ispas si fostul adjunct al Politiei Judetene Prahova Adrian Radulescu.

Printre cei la locuintele carora se desfasoara perchezitii se numara, conform surselor citate, colonelul in rezerva Florin Gulianu si maiorul in rezerva Daniel Florea.

Citeste si:

In ultima perioada, cei doi au trimis mai multe memorii unor institutii ale statului, in care acuza comiterea unor presupuse fapte de coruptie de catre persoane cu functii importante din Serviciul Roman de Informatii, dar si de
catre politicieni.

Aceleasi surse precizeaza ca cei trei ofiteri nu au calitatea de suspecti in dosar, si nici nu vor fi dusi la audieri.Doi dintre cei trei ofiteri SRI ale caror locuinte sunt perchezitionate de DNA lucreaza, in prezent, in cadrul unei alte institutii publice din Ploiesti.

Sursa foto: Bennian / Shutterstoc