Madalin Voicu nu va fi retinut si nici nu va putea fi arestat, deputatii au respins ambele solicitari

Deputatul PNL Mircea Dolha, membru al Comisiei de numarare a voturilor, a anuntat, in plenul Camerei Deputatilor, ca cererile de retinere si de arestare in cazul deputatului PSD Madalin Voicu nu a intrunit numarul de voturi necesare.

Deputatii au respins miercuri cererea DNA de retinere a deputatului PSD Madalin Voicu, cu 170 voturi "impotriva" solicitarii justitiei si 116 "pentru", conform Mediafax.

Deputatii au respins miercuri si solicitarea DNA privind arestarea deputatului PSD Madalin Voicu, rezultatului fiind de 158 voturi "impotriva" si doar 103 "pentru", potrivit unor surse.

Deputatul PSD Madalin Voicu si-a rugat, miercuri, colegii sa nu incuviinteze retinerea si arestarea sa pentru ca va fi o "umilinta ingrozitoare", el adaugand ca este un "om cinstit", pe care, daca l-ar da afara nevasta din casa, ar trebui sa isi puna un cort in curtea Parlamentului.

Deputatul minoritatilor Nicolae Paun lipseste de la sedinta Camerei Deputatilor.

Plenul a respins si solicitarea DNA de retinere a deputatului PSD. Madalin Voicu a refuzat sa comenteze votul favorabil pe care l-a primit din partea Camerei Deputatilor. "Nu vreau sa comentez. Va rog sa ma intelegeti. Nu voi mai vorbi despre justitie, in public", a spus Voicu.

Deputatii voteaza, la aceasta ora, cererea de retinere si arestare a deputatului Nicolae Paun, anchetat in acelasi dosar, pentru trafic de influenta, spalare de bani, fals in declaratii si deturnare de fonduri.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri