19 Februarie 2016

DNA face perchezitii in 6 locatii din Timis intr-un dosar coruptie in care prejudiciul se ridica la 3 milioane euro



Procurorii DNA, insotiti de jandarmi si inspectori ANAF fac, joi, sase perchezitii in Timisoara si localitati din judetul Timis intr-un dosar de coruptie cu fapte comise in perioada 2009-2013 si cu un prejudiciu estimat la 3 milioane de euro, printre cei vizati fiind si un om de afaceri.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de DNA Timisoara, procurorii acestei institutii efectueaza sase perchezitii in Timisoara si alte localitati din judetul Timis la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane fizice, intr-un dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie comise in perioada 2009-2013, conform Mediafax.

Surse din randul anchetatorilor au declarat ca perchezitiile l-ar viza si pe omul de afaceri Cristian Daniel Popa, el fiind suspectat ca, alaturi de alte persoane, a organizat un circuit de evaziune fiscala cu cereale, prejudiciul estimat adus statului fiind de circa 3 milioane de euro.

La actiune participa si jandarmi din cadrul Gruparii Mobile, dar si inspectori ANAF. Dosarul beneficiaza de suportul de specialitate al SRI.



Citeste si