Administratia Judeteana a Finantelor Publice Ilfov scoate din nou la licitatie 46 de apartamente ale lui Robert Negoita, primarul Sectorului 3, dar si peste 1.000 de locuri de parcare si 12 spatii situate in subsol, toate din ansamblul rezidential Confort City din localitatea Popesti-Leordeni.

Licitatia va avea loc miercuri, 6 aprilie (ora 10.00), la sediul Directiei Finantelor Sector 3, strada Lucretiu Patrascanu, numarul 10, pretul de pornire fiind pentru toate imobilele inscrise pe lista redus cu 50%. Anuntul licitatiei a fost postat pe portalul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), conform Adevarul Financiar.

De exemplu, un apartament cu doua camere, cu o suprafata utila de 64,04 metri patrati, este scos la licitatie la un pret de pornire fara TVA de 91.900 de lei (20.600 de euro), iar unul cu trei camere, cu o suprafata utila de 86,33 metri patrati – de 116.950 de lei (26.220 de euro).

ANAF a scos la licitatie bunurile lui Robert Negoita pentru a recupera o datorie de aproape 28 de milioane de euro. Fiscul a pus sechestru pe averea primarului Sectorului 3 in 2009, inclusiv pe ansamblul rezidential Confort City, situat in localitatea Popesti-Leordeni.

Citeste articolul integral pe Adevarul Financiar.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Coronavirus| Amendament: Suspendarea pensiilor speciale ale parlamentarilor
Setari Cookie-uri