Fostului politician i-au fost aduse la cunostinta toate drepturile si obligatiile procesuale, in legatura cu aceasta invinuire, conform Mediafax.

"Prin ordonanta Parchetului de pe langa judecatoria Sectorului 1 Bucuresti s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de suspectul Hrebenciuc Viorel pentu savarsirea infractiunii de marturie mincinoasa in forma continuata, acestuia fiindu-i aduse la cunostinta drepturile si obligatiile procesuale", se mai spune in comunicat.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost cel care l-a denuntat pe Viorel Hrebenciuc

Viorel Hrebenciuc a ajuns, joi, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, unde a luat la cunostinta faptul ca este suspect de marturie mincinoasa, dupa ce ar fi fost denuntat de omul de afaceri Ioan Niculae, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor judiciare, Ioan Niculae sustine ca ar fi fost presat de Viorel Hrebenciuc sa finanteze campania prezidentiala a lui Mircea Geoana si ca fostul vicepresedinte al Camerei Deputatilor ar fi mintit in fata judecatorilor, in dosarul in care Niculae a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare pentru finantarea frauduloasa a campaniei din 2009.

Viorel Hrebenciuc este judecat de instanta suprema pentru retrocedari frauduloase, alaturi de fiul sau si de alte persoane.

Sursa foto: Mediafax Foto