Tranzactia va fi finalizata dupa obtinerea aprobarilor necesare, printre care si cea de la Consiliul Concurentei, iar pretul acesteia nu a fost facut public. Compania a fost foarte aproape de o listare pe Bursa de Valori Bucuresti anul trecut, insa planurile au fost amanate din cauza incertitudinilor provocate de criza din Grecia si posibila iesire a statului elen din zona euro.

La Fantana este una dintre cele mai mari companii pe piata solutiilor de vanzare si livrare a apei pentru consumatori si companii din Europa Centrala si de Sud-Est. "La Fantana a crescut considerabil in ultimii 17 ani alaturi de Innova Capital si Oresa. Am impartasit aceeasi viziune intro echipa care a functionat foarte bine. Le multumesc investitorilor care cred in La Fantana si echipei de management pe care o conduc", a declarat Cristian Amza, CEO si fondator al grupului La Fantana.

La Fantana a devenit un jucator mai mare si mai puternic pe segmentul «watercooler» si a dezvoltat cu succes noua linie de business de aprovizionare cu cafea, un segment unde consideram ca exista oportunitati interesante - Cornel Marian, Managing Director Oresa.

La Fantana este controlata de cei doi investitori prin intermediul firmei cipriote Plinius Investments Limited. Oresa a fost asistata in aceasta tranzactie de societatea de avocatura David si Baias, afiliata PWC. Innova a fost sprijinita de Clifford Chance Badea, iar Cristian Amza de Popovici Nitu Stoica & Asociatii.