DNA face prechezitii , in Bucuresti si Ilfov, la Primaria Jilava, la sediile unor firme si la mai multe persoane suspectate de fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2010-2012. Primarul din Jilava, Adrian Mladin, este printre persoanele vizate in ancheta, fiind suspectat ca a luat mita, conform surselor judiciare, conform News.ro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise in perioada 2010- 2012, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

In aceasta cauza, anchetatorii fac cinci perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, din care una la sediul unei institutii publice si restul la domiciliile unor persoane si sediile unor societati comerciale, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, ca institutia publica unde au loc perchezitii este Primaria Jilava, iar printre persoanele vizate este si primarul suspendat Adrian Mladin, suspectat de luare de mita. Adrian Mladin a obtinut, la alegerile locale din 5 iunie, un nou mandat de primar, el candidand ca independent. Mladin este, in prezent, suspendat din functie, interimatul fiind asigurat de viceprimarul Ilie Ionescu.

In 28 martie 2014, primarul comunei Jilava, Adrian Mladin, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la sapte ani de inchisoare cu executare, iar fostul edil din Snagov, Apostol Musat, a primit o pedeapsa de cinci ani de inchisoare, in dosarul in care sunt acuzati de coruptie. Decizia a fost contestata si se judeca la instanta suprema, urmatorul termen fiind in 27 iunie.

Sursa foto: Anton Prado PHOTO / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri