Elena Udrea a venit joi la DNA, ea declarand ca a fost citata petnru a fi audiata intr-un dosar, fara a preciza despre ce cauza este vorba, conform News.ro.

La intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Elena Udrea a spus ca a fost citata telefonic de procurori sa se prezinte joi pentru a fi audiata. Intrebata in ce dosar si in ce calitate a fost citata la DNA, Udrea a spus: "Ce mai conteaza daca ma asteptati sa ies?”, conform News.ro.

La DNA este audiata, de aproape trei ore, si Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu. De asemenea, la DNA a venit pentru a da declaratii si consultantul politic Dan Andronic, el declarand ca a fost citat pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar din 2015.

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat, miercuri seara, acuzatii dure la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, acuzand-o ca a format un grup de procurori care se va ocupa de arestarea uneia dintre fiicele sale.

”Am aflat prin DNA ca este un mic grup de procurori care se jura ca ma va face sa cer custodia unuia dintre nepoti, adica ii va aresta parintii. (...) In linii mari, cunosc componenta grupului de procurori, dar nu am s-o fac publica. Sunt cativa procurori foarte apropiati doamnei Kovesi si pe care i-a carat si consilieri si i-a pus si in functii dupa ce au rezolvat anumite dosare. N-o sa spun nume si va veni si o zi cand va trebui sa fac publice numele”, a spus Traian Basescu la Romania TV.
(Vom reveni)

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri