Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, spune ca nu exista nicio autorizatie emisa de catre primarie pentru Clubul Bamboo, precizand ca administratorii localului au depus dosar pentru emiterea autorizatiei de functionare, dar acesta era incomplet si a fost retras pentru completare, scrie News.ro.

El a precizat ca clubul avea aviz pentru securitate la incendiu, iar pentru emiterea autorizatiei termenul a fost prorogat pana in iunie 2017. Edilul a mai spus ca Primaria Sectorului 2 nu a emis niciun fel de autorizatie pentru club.

Intrebat despre autorizatia de functionare pe care trebuie sa o emita administratia locala, Toader a spus ca Clubul Bamboo a depus un dosar pentru obtinerea acestei autorizatii, tnsa documentasia era incompleta, iar dosarul " a fost retras pentru completare".

"Nu, noi nu am emis inca autorizatia de functionare", a adaugat primarul Sectorului 2.

Anterior, viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu a declarat ca Clubul Bamboo nu avea autorizatie de functionare, iar in aceasta luna urma sa fie amendat.

Dumitru Badragan, avocatul administratorului clubului Bamboo, spune ca nu poate afirma ca localul nu avea autorizatie, ca cea mai mare parte a documentelor probabil au fost distruse in incendiu, dar ca a cerut duplicatele. El a precizat ca administratorul se afla la spital pentru investigatii medicale si ca urmeaza sa mearga la audieri.

”Noi am solicitat clientilor toate documentele pe care le aveau. Foarte multe din documentele erau in incinta clubului si banuim ca s-au pierdut, dar exista duplicate si i-am rugat pe cei care reprezinta societatea sp le prezinte organelor abilitate”, a declarat Dumitru Badragan.

El a precizat ca, in lipsa documentelor, nu poate afirma ca nu exista autorizatia de functionare.

Un numar de 38 de persoane au ajuns la spital in urma incendiului violent care s-a produs vineri noapte in clubul Bamboo din Capitala, unde se aflau cateva sute de persoane.

Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, 21 de victime au fost transportate la spital cu ambulantele, iar 17 au ajuns ulterior, cu masini particulare. In urma incendiului, clubul a fost distrus in totalitate.

Sursa foto: Bamboo Bucharest

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri