Antreprenoriat din toate unghiurile: Analizam tranzactii, fuziuni si...sentimente

In spatele oricarei tranzactii, fie ca este fuziune, achizitie, exit partial sau total, se afla oameni. Sunt cei care au investit timp si resurse pentru a crea de la zero afaceri, care au crezut in ideea lor si care au facut sacrificii pentru a creste. Dincolo de cifre, evaluari si indicatori, fiecare tranzactie inseamna si emotie. Daca vrei sa intelegi peisajul complet al unei tranzactii, sa inveti de la cei mai buni si sa descoperi cum sa te raportezi la businessul tau cand esti pus in fata unui investitor, te invitam la conferinta Antreprenoriat 360.

Incepand cu acest an evenimentul wall-street.ro dedicat industriei de M&A Outlook devine Antreprenoriat 360 (editia 9), dezbaterile pe marginea tranzactiilor din piata romaneasca de fuziuni si achizitii fiind completate de povestile inspirationale ale antreprenorilor care au trecut prin diferite etape cu businessul lor.

Participa GRATUIT la eveniment. Inscrie-te aici!

Pe langa cifrele specifice industriei de M&A si o analiza a pietei si a comportamentului antreprenorilor romani, impreuna cu specialisti, consultanti si avocati, evenimentul va pune accent si pe partea umana a tranzactiilor, pentru a obtine o imagine completa a procesului prin care trece un antreprenor cand isi cedeaza integral sau partial afacerea.

In primul panel (M&A Outlook) vom trasa radigrafia pietei de M&A, vom discuta despre cele mai noi tendinte, vom afla care sunt industriile dinamice si unde ar trebui sa ne uitam in viitor. Panelul va atinge doua puncte centrale: barometrul pietei de fuziuni si achizitii si schimbul intre generatii, cum se raporteaza antreprenorii tineri la tranzactii si exit-uri.

Speakeri primului panel:

Citeste si:
Topul celor mai rasunatoare tranzactii din ultimul an
Top 10: cele mai importante...
  • Florenta Birhala, Manager Departamentul de Asistenta in Tranzactii EY Romania
  • Olga Nita, Senior Associate, PeliFilip
  • Doru Lionachescu, BT Capital Partners
  • Vlad Tabacu, director de investitii Oresa

Al doilea panel (Oamenii din spatele tranzactiilor), powered by start-up.ro, va reuni experientele mai multor antreprenori, in diverse faze ale afacerii. Alaturi de Bogdan Iordache (Tech Angels) si Bogdan Colceriu (Risky Business) vom analiza nevoile fondurilor din Romania. Mihai Logofatu va discuta despre cum arata viata pentru un startup dupa listarea la bursa, iar Calin Brandabur (Symme 3D) vorbeste despre cum evoluezi dupa o fuziune.

Aplica aici pana luni, 22 mai, ora 18.00. Daca vei fi selectat (a) sa participi la conferinta vei fi contactat(a) intai telefonic, apoi pe e-mail pentru confirmare. Participarea este GRATUITA.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri