Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a anuntat ca a achitat prejudiciul in dosarul angajarilor fictive. In ceea ce il priveste, liderul PSD urmeaza sa fie audiat in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, scrie Ziare.com.

In aceasta dimineata, Bombonica Prodana a anuntat instanta ca a achitat prejudiciul in dosar, adica 108.612 de lei, precizand ca nu vrea sa dea declaratii. In plus, acesta a cerut incetarea procesului sau in acest caz.

Situatia generala il pune in dificultate pe Liviu Dragnea.

La Inalta Curte mai sunt citati trei martori propusi de avocatul lui Liviu Dragnea, iar inculpatii care au recunoscut acuzatiile trebuie sa fie reaudiati. Acestia sunt ultimii martori si inculpati care mai trebuie audiati in acest caz, procesul fiind aproape de final.

Audierile in acest dosar au inceput la ora 10:00, insa inca de la ora 09:00, pe langa foarte multi jurnalisti, in fata sediului Inaltei Curti au venit si cativa protestatari. Dragnea a ajuns la ICCJ la 09:45 si nu a dat nicio declaratie. El a fost flancat de jandarmi, care au tinut jurnalistii la distanta.

Citeste si:
Liviu Dragnea, CONDAMNAT in dosarul angajarilor fictive
Liviu Dragnea, CONDAMNAT cu...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni. Cu executare