Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan, au declarat vineri pentru AGERPRES surse judiciare.

In noiembrie 2017, Carmen Dan a anuntat ca a gasit in apartamentul in care locuieste cu chirie un dispozitiv de inregistrare si a sesizat Politia pentru demararea unei anchete.

Ministrul de Interne declara atunci ca a facut plangere pentru violare de domiciliu.

"Am gasit in locuinta mea un dispozitiv care, dupa prima verificare, pare un dispozitiv de inregistrare audio (...) intr-una dintre camerele din apartamentul in care locuiesc. Fac precizarea ca nu locuiesc intr-o locuinta a RAAPPS-ului si in momentul in care am descoperit acest dispozitiv am procedat asa cum era normal si firesc - am sesizat organul competent, Politia Romana, care a facut demersurile necesare. Inteleg ca s-a inregistrat un dosar penal. (...) Am avut surpriza sa constat ca intr-o priza de telefon, e oarecum suspect pana si locul unde era amplasat dispozitivul, am gasit acest dispozitiv. Era mascat in interiorul acelei prize, nu era un dispozitiv la vedere. (...) Era un dispozitiv care era conectat la o sursa de alimentare si inteleg ca avea si o baterie care probabil alimenta dispozitivul cand s-ar fi intrerupt sursa de energie'', explica ministrul.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri