La iesirea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, jurnalistii l-au intrebat pe Liviu Dragnea daca este optimist dupa termenul de astazi. „Nu este vorba de optimism, ca nu poate sa-ti dea nimeni niste ani pierduti”, a raspuns liderul PSD.

„Aveti constiinta curata in aceasta poveste?”, au continuat jurnalistii, intrebare care l-a deranjat pe seful social-democratilor. „Asta nu este o poveste. Poate poveste e pentru dumneavoastra. Pentru noi, cei care suntem tarati in acest proces, este o experienta de viata pe care nu si-o doreste nimeni si pe care nu o doresc la niciun dusman. Sunt oameni care au fost acolo in sala care au vietile distruse, care au psihicul distrus, care au o problema in familiile lor, tarati aicea pentru ce, pentru niste afirmatii insailate intr-un rechizitoriu facut avand o singura tinta politica si anume eu”, a spus Dragnea.

„Nu am comis niciuna din presupusele fapte pe care DNA le-a aruncat in rechizitoriu”, a subliniat liderul PSD.

Liviu Dragnea: Fac munca in folosul comunitatii de peste 20 de ani

Referindu-se la o declaratie sustinuta in fata magistratilor, cand acestia au vrut sa afle de la toti inculpatii daca, in cazul in care sunt gasiti vinovati, sunt dispusi sa presteze munca in folosul comunitatii, Liviu Dragnea a spus: „Am solicitat achitarea si am mai spus ca eu muncesc in folosul comunitatii de peste 20 de ani de zile”.

ICCJ taxeaza DUR derapajele...
Citeste si: ICCJ taxeaza DUR derapajele in declaratiile PSD

Intrebat cum isi explica atunci faptul ca unii dintre inculpati au recunoscut acuzatiile care le-au fost aduse, Dragnea a raspuns, cu o grimasa: „Asta era subiectul? Ca au recunoscut acuzatiile?”.

Cat despre pedeapsa ceruta de procurorul DNA in cazul sau, liderul PSD a comentat: „DNA, pentru mine vrea pe viata. Pentru mine si pentru alti lideri politici, vrea pe viata”.

„Pentru ca se doreste sa se continue cu aceasta serie de abuzuri, cu aceasta justitie facuta cu probe contrafacute, cu amenintari si cu inscenari. Dar, asa cum am spus mai devreme, sa nu fim foarte incruntati, pana la urma instanta decide”, a mai spus Liviu Dragnea.

Revista presei 12 septembrie:...
Citeste si: Politistii locali din sectorul 3 filmati in timp ce loveau un copil

Sursa foto: Liviu Sova / Agerpres Foto