La finalul termenului de marti de la Inalta Curte de Casatie si Justitie din dosarul angajarilor fictive, termen la care au avut loc pledoariile finale, iar DNA a cerut instantei sa-i acorde o pedeapsa de 7 ani si 6 luni, liderul PSD a declarat ca nu este vinovat si ca el munceste in folosul comunitatii de peste 20 de ani, scrie Digi24.

La iesirea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, jurnalistii l-au intrebat pe Liviu Dragnea daca este optimist dupa termenul de astazi. „Nu este vorba de optimism, ca nu poate sa-ti dea nimeni niste ani pierduti”, a raspuns liderul PSD.

„Aveti constiinta curata in aceasta poveste?”, au continuat jurnalistii, intrebare care l-a deranjat pe seful social-democratilor. „Asta nu este o poveste. Poate poveste e pentru dumneavoastra. Pentru noi, cei care suntem tarati in acest proces, este o experienta de viata pe care nu si-o doreste nimeni si pe care nu o doresc la niciun dusman. Sunt oameni care au fost acolo in sala care au vietile distruse, care au psihicul distrus, care au o problema in familiile lor, tarati aicea pentru ce, pentru niste afirmatii insailate intr-un rechizitoriu facut avand o singura tinta politica si anume eu”, a spus Dragnea.

„Nu am comis niciuna din presupusele fapte pe care DNA le-a aruncat in rechizitoriu”, a subliniat liderul PSD.

Liviu Dragnea: Fac munca in folosul comunitatii de peste 20 de ani

Referindu-se la o declaratie sustinuta in fata magistratilor, cand acestia au vrut sa afle de la toti inculpatii daca, in cazul in care sunt gasiti vinovati, sunt dispusi sa presteze munca in folosul comunitatii, Liviu Dragnea a spus: „Am solicitat achitarea si am mai spus ca eu muncesc in folosul comunitatii de peste 20 de ani de zile”.

Intrebat cum isi explica atunci faptul ca unii dintre inculpati au recunoscut acuzatiile care le-au fost aduse, Dragnea a raspuns, cu o grimasa: „Asta era subiectul? Ca au recunoscut acuzatiile?”.

Cat despre pedeapsa ceruta de procurorul DNA in cazul sau, liderul PSD a comentat: „DNA, pentru mine vrea pe viata. Pentru mine si pentru alti lideri politici, vrea pe viata”.

„Pentru ca se doreste sa se continue cu aceasta serie de abuzuri, cu aceasta justitie facuta cu probe contrafacute, cu amenintari si cu inscenari. Dar, asa cum am spus mai devreme, sa nu fim foarte incruntati, pana la urma instanta decide”, a mai spus Liviu Dragnea.

Sursa foto: Liviu Sova / Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri