Doi dintre membrii grupului civic #Rezistenta au depus la CCR o sesizare privind anumite abateri disciplinare savarsite de judecatorul Valer Dorneanu in cazul mandatului lui Petre Lazaroiu. Acestia cer plenului Curtii incetarea mandatului de judecator a lui Dorneanu, scrie Ziare.com.

Anuntul a fost facut pe Facebook de doi dintre membrii #Rezistenta, Marian Raduna si Adrian Albu.

"Membri ai grupului civic #REZISTENTA au trimis catre CCR o sesizare privind fapte care permit stabilirea savarsirii de catre domnul judecator Valer Dorneanu a unor abateri disciplinare si, pe cale de consecinta, solicita plenului Curtii cercetarea si sanctionarea disciplinara a acestor abateri.

In opinia noastra, presedintele CCR nu si-a indeplinit atributiile de serviciu, afectand in acest fel in mod grav functionarea Curtii Constitutionale si punand in pericol legalitatea deciziilor luate de Curte. Acest fapt poate conduce la un blocaj institutional, iar acesta este ultimul lucru de care Romania are nevoie in aceste vremuri tulburi", se arata intr-un mesaj al grupului civic, postat pe Facebook.

Mesajului i-a fost atasat si un document, care nu contine nicio semnatura olografa, si in care membrii grupului civic il acuza pe presedintele Curtii Constitutionale Valer Dorneanu ca a interpretat eronat si ca a incalcat legea in ceea ce priveste mandatul judecatorului Lazaroiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri